Thursday, August 4, 2011

Sapphire Simple Restaurant - 4.Levent


Türkiye'nin en yüksek ve ilk ekolojik gökdeleni ünvanına sahip olan Sapphire’in giriş katında yer alan ‘Simple’, dünya mutfaklarından seçilmiş özel lezzetlerden oluşan zengin menüsü ile hizmete açıldı. Daha önce Milano Nobu ve Armani Cafe’de görev alan mutfak şefi Abdullah Tayhan, misafirlerinin damak tadına hitap edecek özel lezzetler ile kusursuz hizmet sunuyor. Restaurant ve barın yanı sıra, Bakery bölümünde çok özel ekmekler, petit-fourlar, macaronlar satışa sunuluyor.
Mimari çizimleri ve dekorasyonunu Mehmet Yücebaşoğlu ve Selin Özdeniz’in üstlendiği Simple, açık ve kapalı alan olmak üzere 300 kişi oturma kapasitesine sahip. Geniş bir terasa açılan Simple, güzel havalarda müşterilerine keyifli zaman geçirme olanağı sunuyor. Simple’ın üst katta yer alan açık mutfağı sayesinde arzu eden misafirlere yemeklerinin pişirilme aşamalarını nefis kokular eşliğinde izleme imkânı veriyor.
Öğlenleri, iş arasında keyifli bir lezzet arayanların ideal mekanı Simple, göz alıcı ışık oyunları ve kaliteli müzikleriyle kendini akşama hazırlıyor. Henüz yeni hizmete girmiş olmasına rağmen, Hollywood’un önde gelen stil danışmanlarından Mia Morgan’ın İstanbul’daki gözde mekanı haline gelen Simple, krem renklerinin hakim olduğu modern dekorasyonu, iddialı menüsü ve kusursuz hizmeti ile yeni misafirlerine nefis lezzetler tattırmayı ve keyifli vakit geçirmeyi hedefliyor.
Lezzetli yemekleri ve tatlıları ile alışveriş öncesi veya sonrası kahve ve tatlı molalarının ideal adresi haline gelen Simple, Happy Hour’ları ve sıra dışı davetleri ile şimdiden eğlencenin vazgeçilmez durağı olacağının habercisi…

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara