Friday, August 26, 2011

Filizler Koftecisi - Uskudar

Filizler Köfte kimdir?..
Misafir ve müşterilerine, en üst standartlarda, banquet odaklı hizmet vermek ve her durumda müşteri memnuniyetini sağlamak için kendi mekanlarını işleten bir şirkettir. Bu amaçla, İstanbul’da Tuzla ve Üsküdar/Kızkulesi’ de müşterilerinin ihtiyacına cevap vererek kaliteli hizmet vermektedir.

Mekanlarımızın en belirleyici ve önemli kriteri, mevcut alt yapının müşteri beklentilerini karşılamasıdır. Gürme hayatında unutulmayan tatlarla kaliteyi kazandırmayı hedefleyen Filizler Köfte 7 den 70 herkese unutulmaz dakikalar yaşatarak. kalite’ den ödün vermeden, hijyen ve hizmete verdikleri değer kadar mutfağa da değer vererek, damak lezzeti ile çıtayı yükseltmektedir.

Filizler Köfte nin kurucuları 16 yıldır bu sektörde Tuzla Sahilin’de sayısız başarılı organizasyonların altına imza atmış ve bu yeni oluşum ile birlikte sektörün tanınan markası Filizler Köfte/Kızkulesi karşısındaki ikinci mekanında şık dekorasyonu ile sizlerin hizmetine sunmaya başlamıştır. Bu yeni oluşum içerisinde Filizler Köfte ve ekibi ilkelerinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Her türlü düğün & davet organizasyonları, iş yemekleri, ürün lansmanları, tanıtım kokteylleri, toplantıları ile motivasyona ve şirket personeline yönelik eğlence ve kutlamalarda profesyonel iş anlayışı çerçevesinde eğitimli ekibi ile hizmet vermektedir.

" Filizler Köfte " bu anlayışla sizleri ve misafirlerinizi sınırların ötesinde zengin bir menü çeşidi ile misafirlerini memnuniyete davet ediyor...

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara