Friday, August 19, 2011

Fan Fang Cin Restaurant - Etiler

Çin mutfağı dünyanın en yaratıcı, en sofistike, en gizemli ve en eski mutfaklarından biridir ve bu özelliklerini Büyük Hanedan'dan bu yana yıllarca geliştirilmiş ve mükemmelleştirilmiş olmasına borçludur. Tarihleri boyunca Çin halkı yemeğe büyük saygı duymuşlardır. Bu sebeple Çin mutfağındaki yemeklerin hazırlanmaları birçok detay ve mükemmelliğe ulaşmış bir yetenek gerektirmektedir.FAN FANG, yaptığı geniş araştırmalar sonucunda, en lezzetli çin yemeklerini yapabilmek için gerekli olan standart hazırlık elementlerini en basite indirgeyip mutfağı fast food mantığına adapte edebilecek bir strateji geliştirmiş, ve böylece otantik Çin mutfağının toplumun her kesimine tanıtılabilmesini mümkün kılmıştır.

Kısa bir süre içerisinde müşterilerinin tam güvenini kazanan FAN FANG, en yüksek kalitede yiyecekleri, en hijyenik ortamlarda ve olabilecek en minimum fiyatlarla sunmanın gururunu yaşamaktadır. Bu özellikleri ile FAN FANG en yakın rakipleri ile dahi arasında büyük bir fark yaratmaktadır. FAN FANG " taze, lezzetli, sağlıklı ve hoş aroma" demektir. FAN FANG fikri ise Simar Ltd. Şti. kurulur kurulmaz gerçekleştirilmiştir. İlk FAN FANG restoranı İstanbul'un ünlü alışveriş merkezi Akmerkez'de açılmış ve Çin mutfağının lezzetli örneklerini sunmaya başlamıştır. Dışarıdan görülebilme özelliği olan mutfağı sayesinde tüm müşterilerin yiyeceklerin içeriğinin ne kadar özenle seçilip hazırlandığını görmeleri sağlanmış ve FAN FANG'a tam güvenleri sağlanmıştır.

Akmerkez'deki ilk restorana olan ilginin beklenenin de üstünde olması üzerine yine İstanbul'da Carousel alışveriş merkezi'nde ikinci bir FAN FANG restoranı açılmıştır.

FAN FANG olarak geliştirilmiş prosedürlerin ve kalite kontrol sistemlerinin en profesyonel şekilde idare edildiğinin garantisini gururla verebilmekteyiz. Aynı zamanda sürekli olarak yapılan araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla da en yakın potansiyel rakiplerimizle dahi vizyon ve görüş açısı olarak geliştirdiğimiz farklılığımız sektörümüzde bizi hep önde tutacaktır.

Tüm müşterilerimizin tam memnuniyetini sağlamanın ve toplumun her kesimine hizmet edebilmenin gururu ile FAN FANG olarak bizler enyüksek standartlarda hizmeti en nazik ve misafirperver şekilde ve enuygun fiyatlarla sunmayı, Çin mutfağını hiç olmadığı kadar iyi şekilde tanıtmayı hedeflemekteyiz.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara