Saturday, November 6, 2010

Crystal - Ortaköy

2002 senesinde Ortaköy’de hizmete giren Crystal ve Crystal Lounge yenilenen dekorasyonu ile İstanbul gecelerini renklerdirmeye devam ediyor.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi geceleri 00:00 ile 05:30 arası hizmet veren Crystal, toplam 1000 kişilik kapasitesi, mükemmel ses ve ışık sistemi, değişen design’ı, yenilenen havalandırma sistemi ile konuklarına kusursuz bir atmosfer sunuyor.

Yenilenen güvenlik sistemi ve personeli, geliştirilen servis anlayışı, zenginleştirilen içki ve cocktail menüsü, ve Crystal Lounge’a eklenen snack menüsü ile hizmetini geliştirmeye devam ediyor.

Klüpte House, Techno, Tech House ve Electro, Crystal Lounge'da ise House, Deep House, Funky House, Retro, Afro, Disco türevlerini, dünyanın en ünlü DJ’leri ve ülkemizin önde gelen DJ’lerinin performansları ile sürdüren Crystal bu sene de sürpriz birçok ünlü sanatçıyı konuk etmeyi planlıyor.

Crystal'a, özel bir gece olmadığı zaman 23:30 ile 01:00 arası giriş ücretsiz. Öğrenci kimliği ile gelenlere girişte %30, içkide %20 indirim yapılıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara