Saturday, November 6, 2010

Mr. Grill Restaurant - Fenerbahçe Park Residence - Fenerbahçe - Kalamış - Kadıköy

Fenerbahçe Park Residence’ın girişinde yeni açılan Mr.Grill Restaurant, özellikle lezzetli ızgara et ve şarap çeşitlerinden oluşan çok özel menüsü ve sıcak ortamıyla keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olacak!

Mr. Grill’in menüsünde birbirinden özel ızgara et, balık, tavuk ve sebze çesitleri ile çeşitli salatalar ve iştah açıcı başlangıçlar yer alıyor. Bunun yanı sıra her gün değişen gunun menüsü ile sürpriz tatlar yakalayabilirsiniz.

Şarap ve yemek keyfini doyasıya yaşamanız ve en dogru seçimi yapabilmeniz için, özel olarak hazırlanan şarap menüsü size çok farklı seçenekler sunuyor.

Mr.Grill, haftanın her gunu 12:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 80 kişi kapasiteli mekanın birde kendi içinde barı var. Ayrıca girişte bahçe sobaları oturabileceğiniz sıcak şarabınızı içebileceğiniz , keyif veren bir bahçesi ve çok şık bahçe barı var bulunuyor.

Dekorasyondan müziğe, yemeklerden şaraplara ve tatlılara kadar tüm yenilikleri paylaşmak için Mr. Grill sizleri sıcak ve keyifli ortamına bekliyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara