Saturday, November 6, 2010

Panpara Rumeli Cad. Istanbul

Rumeli Caddesi’nde bulunan ve şıklığıyla dikkat çeken Panpara, Nişantaşı’ndaki restoran ve kafe geleneğine farklı bir yaklaşım getirdi.

İspanyolca’da “ekmek için” anlamına gelen “Panpara”; restoran, kafe ve vitamin bar gibi günümüz trendlerine yön veren zengin içeriğe sahip.

Ekmekler dahil her şey Panpara’nın mutfağında hazırlanıyor. Burada pişirilen cevizli, zeytinli, mısırlı ekmekler müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Panpara, doğal ve sağlıklı beslenmeyi ön planda tutuyor ve mutfağında en kaliteli malzemeyi tercih ediyor.

Yemeklerde genel olarak saf zeytin yağı kullanılıyor. Sebzelerin günlük ve bol çeşitte olmasına özen gösteriliyor, dondurulmuş yiyeceklere yer verilmiyor…

“Akdeniz yeşillikleriyle sentezlenmiş modern Türk mutfağı” nı yansıtan Panpara, hem gün ortasında hızlı yemek yetiştirebilen hem de sağlık ve lezzet kriterini ön planda tutan profesyonel bir yaklaşım sergileniyor. Panpara’nın daha çok kadınlardan rağbet gören salata tabakları hayli çeşitli.

Ana yemeklerde ızgara, bonfile ve pirzola ağırlıklı yer tutuyor. Vejetaryenler için ise közlenmiş biberinden kurutulmuş domatesine kadar oldukça doyurucu ve zengin mönüler var. Makarnalarda ise ıspanaklı, tavuklu ve somonlu başta olmak üzere 9 farklı seçenek sunuluyor. Kahvaltı servisleri de zengin ve besleyici içeriğiyle göz dolduruyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara