Friday, November 26, 2010

Tavva Et Lokantası - Yenisahra - Bağdat Caddesi - Bostancı - Kadıköy

Tavva Et Lokantası; ferah, aydınlık, klima sistemi kuvvetli olup sigara içilen bölüm, sigara içilmeyen bölüm, pedagok eşliğinde çocuk odası, VIP bölümü ve değişik atmosferi ile 300 kişiye iç mekanda, bahçe bölümünde 400, toplam 700 kişiye hizmet vermekte... TAVVA bu özelliğiyle de özel günleriniz ve iş toplantılarınız için doğru adres.

Arzuya göre ister alkollü isterseniz alkolsüz içeceklerle de güzel bir akşam yemeğinizi keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. TAVVA ailesinin bünyesine katılan KARAFIRIN da damak zevkinize uygun çeşitleriyle hizmetinizde. Ayrıca paket servisimizle de TAVVA'nın lezzetlerini dilediğiniz yerde tadabilirsiniz.

Deneyimli İskender ustalarının yanı sıra, güney mutfağı kebapları için Gaziantep yörelerinden getirilen usta başıları sizlere lezzeti yerinde yaşatabilmemiz için TAVVA'da bir araya geldiler.

Ete TAVVA damgası vuracak profesyonel 75 kişilik kadro ile markalaşma gereklerine mekan tasarımından başlayan TAVVA Anadolu yakasında seçkin mekanlar arasında yerini almaya başladı.

Zengin meze, special et çeşitlerinin yanı sıra leziz tatlı çeşitlerimizi de TAVVA'da bulabilirsiniz.

Ama önce sizleri bu eşsiz ortamla tanıştırmak için TAVVA'da bol köpüklü bir Türk kahvesi içmeye her zaman bekleriz...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara