Monday, September 27, 2010

Ağapia - Bostancı - Kadıköy

Meyhane Kültürünü Rumlar’dan ve eski İstanbul beyefendilerinden alıp bu günlere taşımayı amaçlayan nezih bir mekandır Ağapia.

Rum ve Akdeniz yemekleri ile mezelerini kusursuz bir güzellikle sunmayı, Kadıköy Barlar Sokağı'na yeni bir yüz getirmeyi dilemektedir. Ahşap kapısından içeri girer girmez nezihlik, lezzet ve dostluk rüzgarları çarpar yüzünüze.

2003 yılı Kasım ayı sonunda kurulan bu yeni mekan, eski bir İstanbul evini, Rum ve Türk ezgileriyle en güzel şekilde yaşatmaktadır.

Ağapia'nın sadece yemekleri ve mezeleri değil, tatlıları da aynı derecede damaklara tat verir. Cunda adası cacığından favaya, lakerdadan topiğe türlü meze çeşitleri içeren mönüde, özel Ağapia Şarabından, Uzoya kadar çeşitli içkiler de yer almaktadır.


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara