Thursday, September 30, 2010

Çatı Passage Restaurant Bar - Beyoğlu


Çatı Passage Restaurant, çeyrek asırdır eski Beyoğlu keyfini yaşatma iddiasını sürdürmektedir. Çatı Passage Restaurant kendi alanında pek çok ilki uygulamış ve başarmıştır. Bunlardan birisi de, 10. yılı nedeniyle yaptığı "unutulmuş veya unutulmakta olan yemeklerimizi gün ışığına çıkartma" konulu yemek yarışmasıdır. Yarışmada sağlanan başarı, uygulanan projenin başarısından kaynaklanmış olup, bugüne kadar böyle verimli bir proje çıkmamıştır. Yarışmamız günlerce, aylarca gündemini sürdürmüştür. Başta medya, değerli gurmeler ve kamuoyu tarafından desteklenmiştir.

Tarihi Çatı Restaurant, yeni tarihi mekanında uzun bir restorasyon sonucu 2003 Mayıs’ında hizmete geçmiş olup restaurantımız adını Çatı Passage olarak değiştirerek bulunduğu atmosferle özdeşleşmiştir.

Çok amaçlı üst salonda sahne, dans pisti ve kulisiyle amaca uygun hizmet vermekteyiz. Çocuklarınıza gündüzleri 100 kişiye kadar doğumgünü ve benzer partiler yapılabilinir.

Alt salon bar, meyhane, şarap evi olarak hizmet vermektedir.Trafiğe kapalı cephemizde bahçe keyfi, tarihi Suriye Pasajı kubbesi altında pasaj keyfini yaşayabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi akşamlarınızı Kashmir Dörtlüsü eşliğinde pop ve latin müzikleriyle renkledirebilir, hafta içleri gün boyu süren kafe ve reston hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Eski Beyoglu zevkini 26 senelik tecrübemizle Çatı Restoran'da yeniden yaşatıyoruz. Ayrıca tarihi pasajımızda ve Gönül Sokağ'a açtığımız masalarımızda sıcak yaz günlerinizi serinletmek mümkün...

Pazar günleri özel durumlara açtığımız iki salonumuzdan birini hafta içlerinde de sizlere özel sunabiliriz. Kaliteli yemekler ve hoş sohbetli güzel müzikler için Çatı artık bir klasiktir!

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara