Monday, September 27, 2010

AzzuR Restaurant - Mövenpick Hotel İstanbul - Levent

Mövenpick’in tek bir restoranı var: O da “AzzuR”.

İtalyanca ‘Akdeniz’ anlamını taşıyan AzzuR, hem dekorasyonunda hem de mönüsündeki renkliliği ile o ruhu canlandıran özellikler taşıyor.

Modern-klasik tasarımı ve Akdeniz mutfağı ile İstanbul’un en iyi gurme restoranlarından biri olmaya aday. AzzuR, Executive Chef Brendan Speed tarafından hazırlanan mönülerle lezzet tutkunlarını Akdeniz’in dört bir yanına uzanan bir serüvene çıkarıyor.

Haftanın her günü 06.00 – 23.30 saatleri arasında hizmet veren, Akdeniz mutfağından özgün lezzetler sunan a lá carte mönüsü ile AzzuR öğle ve akşam yemekleri için ideal bir seçim.

Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan AzzuR’da, karides rissotto, ağır ateşte kızarmış bonfile, kuzu “ pot au feu ”, Boğaz’ın deniz ürünleri “ marnit”i gibi spesiyalitelerin ardından ev yapımı çikolatalı kek, panne cotta, zeytinyağlı çikolatalı mus gibi tatlı çeşitlerini deneyebilirsiniz.

İş yemekleriniz için hızlı servisi ile ideal bir mekan olan Azzur'un açık mutfağı ile görsel şölene eşliğinde eşsiz mönüden seçiminizi yapabilirsiniz.

Restoranın son derece yüksek tavanındaki büyük modern avizelerden sarkan gümüş toplar, İsmail Acar imzalı renkli tablolar, deri sedir oturma grupları ile özel tasarımlı rahat koltuklar ve otelin geneline damgasını vuran zarif abajurlar dekorasyonda ön plana çıkan unsurlardan...

Gruplar için tasarlanan özel salon, farklı tasarımı ile dikkat çekici. Açık mutfak konsepti ise, restorana canlılık getiren bir diğer olgu. AzzuR’un mutfağı, Electrolux imzası taşıyor.

Sütü ve kreması İsviçre Alpler’inden, vanilyası Madagaskar’dan, fıstığı İtalya, cevizi Çin’den, çikolata ve karameli İsviçre’den gelen, içinde hiçbir katkı maddesi içermeden % 100 doğal malzemelerle hazırlanan Mövenpick Dondurmaları, Kolombiya’nın en seçkin kahve çekirdeklerinin özenle işlenmesiyle hazırlanan Mövenpick Kahveleri, AzzuR’da günün her saati sizleri bekliyor.

Ayrıca sabahları açık büfe kahvaltı ve Pazar günleri ise 11.30 -15.00 saatleri arasında brunch servis edilmektedir. Pazar brunch’ında çocuklar kendileri için hazırlanan özel oyun odasında eğlenirken, büyükler baş başa brunch’ın keyfini çıkartabilirler.

Mövenpick Hotels&Resorts tarafından işletilen, Mak-Yol İnşaat'ın bina sahibi olduğu Mövenpick Hotel Istanbul gerçek mükemmelliyetçiliğin ve dinamizmin yeni adresi.

Mövenpick Hotels & Resorts 14 ülkede, misafirlerinin ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmış 48 otel ile şehir ve resort otelciliği yapmaktadır. Şehir otelleri, iş adamlarına en uygun altyapıyı sunabilmek için şehir merkezi ve havaalanlarına yakınken, resort oteller eşsiz tatil yörelerinde konumlanmıştır. Halihazırda Mövenpick Hotels & Resorts Grubu; Almanya, İsviçre, İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Ürdün, Mısır, Katar, Fas, Tunus, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Lübnan'da oteller işletmektedir.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara