Monday, September 27, 2010

Hippopotamus Restaurant Grill

Fransa'nın önde gelen hizmet şirketlerinden Gruop Flo'ya ait Hippopotamus ilk olarak 35 yıl önce, 1968'de Paris'te açılmıştır. 1998 yılına kadar yalnızca Fransa'da faaliyet gösteren Hippopotamus Restaurant - Grill zincirinin 30. halkası ilk defa Fransa dışında İstanbul Maslak Park Plaza'da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Hippopotamus Restaurantların bugünkü sayısı 81'1 bulmaktadır. Bunların 70 tanesi Fransa içinde, 10 tanesi Fransa dışında, 1 tanesi de İstanbul'da bulunmaktadır.

Hippopotamus 'ta Amerika kaynaklı Grill, Fransız kültürü ve damak zevkine adapte edilmektedir. Çok zengin antre ve tatlı çeşitleriyle renklendirilmiş bir mönüye sahip olan Hippopotamus 'ta dana, koyun ve kümes hayvanları etleri ağırlıklı olarak yer almakta ve deniz ürünleri seçenekleri de değişik lezzetler katmaktadır. Fransız şarapları ise tüm bunları tamamlayan bir özellik olmaktadır.

Hippopotamus' ta soslar ve garnitürler ücretsiz ve sınırsızdır. Hippopotamus 'ta müşteriler yoktur. Misafirler vardır.. Hoş dekor, harika bir atmosfer ve sıcak bir ortamda hızlı, sistemli ve mükemmel bir servisle . Misafirlerimizin mutluluğu gözetilir Servis genç, dinamik, güler yüzlü, ilgili, canayakın, sevecen ve işini seven kişiler tarafından yapılır Özel günleriniz ve gecelerinizde animasyonlar düzenlenir.Ayrıca iş yemeklerinizi ve iş toplantılarınızı da gerçekleştirebilirsiniz. Hippopotamus’'ta çocuklar ayrıcalıklı ve önceliklidir.. Çocuklara her zaman ilk olarak servis yapılır.

Yılın 365 günü öğlen 12:00 gece 01:00 saatleri arasında kahve veya bir kadeh içkiden, mükemmel ziyafetlere kadar kusursuz servis ve otopark sorunu olmayan mükemmel bir ortamda sizleri hoş vakit geçirebileceğiniz bir atmosferde bekliyoruz.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara