Thursday, September 23, 2010

Me Gusta - Beyoğlu - Taksim

Taksim meydanında, The Marmara Oteli'nin yanında, Teknosa'nın karşısında, 600 metrekare kullanım alanına sahip Cafe-Bar, Restoran tarzında çok nezih bir müessesedir.

Yanında otoparkı olup Avrupa standartlarının üzerinde, hijyenliği birinci sırada tutan ve aynı şekilde 100 çeşitlik menüsüyle İstanbullulara hizmet vermektedir.

Menüsü; İtalyan ve Meksika mutfağı ağırlıklıdır. Dumanı üzerinde enfes fajitalar, bonfileler, T-Bone, mozzarella sticks, pizzalar, nefis soslarla spaghettiler, salatalar, tatlılar ile lezzet sevenlere enfes seçenekler sunar.

Kurucusu ve sahibi Vedat Akkaya'nın 43 senedir gıda sektöründe tecrübesi olup aynı zamanda Tarihi Lale İşkembecisi'nin de sahibidir. İşlerinin yoğunluğundan, MeGusta'nın işletmesini kızı Yeliz Akkaya'ya bırakmıştır.

Hürriyet Gazetesi tarafından Türkiye'nin en iyi maç seyredilen mekanı seçilen Me Gusta'nın; iki dev projeksiyon sistemi, Amerikan Bilardosu, kömür ızgarası, 200 metrekare mutfak ve buzhane reyonlarıyla, aşırı derecede hijyene önem veren bir müessesedir.


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara