Monday, September 27, 2010

Wan-na Thai & Vietnamese , Cuisine

Beyoğlu`ndaki Uzakdoğulu `Wan-na` Yeniden Bizlerle...

Kendine özgü keyif ve eğlence anlayışı ile Beyoğlu`na farklı bir soluk getiren Wan-na kış sezonunu açtı.

Wan-na bu sezonda da, Vietnam, Thai, Japon ve Çin mutfağından oluşan ve yeni lezzetlerin eklendiği mönüsü ve atmosferi ile konuklarına yine tadına doyulmaz saatler sunacak.

Wan-na`nın mönüsü bu kış sezonu için Hong Kong`un üst düzey müşterilerine hitap eden restoranların mönüsünü hazırlayan ve Hollywood Road Central`da yer alan ünlü Song Restaurant`ının da sahibi olan Duyen Hackett tarafından hazırlandı. Geleneksel Vietnam mutfağını bozmadan modernize eden yaklaşımı ve değişik sunumları ile Hong Kong`un elit restoranlarının mönülerinin hazırlanması için aranan bir isim olan Duyen Hackett, taze, sağlığa yararlı, lezzetli ve görsel zenginlikte mönüler hazırlaması ile tanınıyor.

Yurt dışından getirilmiş özel objeler kullanılarak oluşturulmuş, farklı dekorasyonu ile Wan-na, bilinenin aksine kendine özgü bir stil yaratıyor.

Dünyada trendleri takip eden en önemli dergilerden olan Wallpaper, Wan-na farkından `Uzakdoğu ruhunu klişeleşmiş kırmızı fenerler ve tik Budha heykellerinden kurtaran restoran-bar Wan-na, konuklarını, soyut-neon lambalı-origami tarzından ilham alarak yaratılmış özgün dekorasyonu, DJ`inin en son house ritimleri ve video sanatının projektöre yansıyan görüntüleriyle ağırlayan bir Asyalı` şeklinde bahsediyor.

Her gün saat 12.00 ile 02.00, Pazar günleri 18.00 ile 02.00 arasında hizmet veren Wan-na`da ayrıca Pazar hariç diğer günlerde 12.00 - 15.00 saatleri arasında özel öğle yemeği mönüsü sunuluyor.

150 kişilik oturma ve 100 kişilik bar kapasiteli Wan-na, bu kış sezonunda da hem restoranı hem de özel kokteyller sunan barı ile adından söz ettirmeye devam edecek.

DJ Doruk`un yaşayarak çaldığı, dinleyenleri keyifli yolculuklara çıkaran müziği, eğlence anlayışı ve Wan-na, keyif, kalite ve eğlence arayanların buluşma noktası olacak.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara