Thursday, September 30, 2010

Pacino - Yeşilköy - Florya - Ataköy

Değişik İtalyan lezzetlerini mönüsünde toplayan Pacino İstanbul; sıcak ortamı ve doyumsuz tatlarıyla lezzet tutkunlarının Yeşilköy’deki vazgeçilmez adresi...

Pacino İstanbul, İstanbul’un en seçkin otel ve restoranlarının mutfağında çalışmış profesyonel ekibin hazırladığı; el yapımı makarnalardan lezzetli pizzalara, İtalyan mutfağına özgü etlerden deniz ürünlerine kadar uzanan, lezzet tutkunlarının vazgeçemeyeceği zenginlikteki mönüsüyle gerçek bir İtalyan...

Pacino İstanbul’un birbirinden lezzetli yemekleri, kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu minimalist tarzdaki dekoruyla birleşince ayrı bir keyif veriyor. Mimar Rıfat Baltaoğlu tarafından dekore edilen mekanda, aydınlatmalar aynı zamanda dekorun bir parçası...

Değişik İtalyan lezzetlerini mönüsünde toplayan Pacino İstanbul; tadına doyamayacağınız pizzaları, makarnaları ve tatlıları ile Yeşilköy’de sizleri bekliyor.

Pizza düşkünlerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Pacino İstanbul’un birbirinden özel pizzaları arasında Pizza al Pacino, Pizza Funghi, Pizza Alcapone, Pizza ai Furitti di Mare, Calzone, Pizza Fiorentina, Signor Pacino, Signora Pacino, Pizza di Tonno, Pizza Quattro Stagioni, Pizza Mista yer alıyor.

Domates sosu ve mozeralle peyniri ile hazırlanan Pizza al Pacino, Pacino’nun özel kapalı pizzası Calzone, ıspanak beşamel sos ve mozeralla peyniri ile hazırlanan farklı bir lezzet Pizza Fiorentina, mantar, bezelye, karnabahar, ıspanak, domates ve mozeralla peyniri ile lezzet kazanan Pizza Quattro Stagioni, Pacino İstanbul’un mönüsünden tadabileceğiniz farklı ve özel pizzalardan sadece birkaçı.

Tüm tariflerin İtalya’nın değişik yörelerinden özel olarak toplandığı ve malzemelerin geleneksel İtalyan mutfağına uygun olarak seçildiği Pacino İstanbul; haftanın tüm günleri 11:00-23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Evlere servis hizmeti de bulunan Pacino İstanbul aynı anda 60 kişi ağırlanabiliyor.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara