Thursday, September 23, 2010

Sahan Kebap - İstanbul

1970'ten bugüne... güzel bir mekanda özel yemekler... kömür ateşinde nar gibi kızarmış etler... mis gibi kokular ak pak örtüler, peçeteler... ilham veren öğle yemekleri, keyif dolu akşam yemekleri... güleryüzlü, deneyimli personeller... Gaziantep yöresel yemek ve kebap kültürünün en güzel örnekleri ve 30 yıllık deneyimin eseri olan sahan kebaplar zinciri...

Sahan Acıbadem , Sahan Caddebostan , Sahan Carrefour , Sahan Suadiye subeleri vardır.

Bütün ürünlerimiz, tüm hijyenik koşullara uyularak soğuk hava tesisimizde depolanmaktadır. Sahan'ın tüm özel yemeklerinin malzemesini Gaziantep'ten getiriyoruz ve alanımızda pekçok ilke imza attık. Gerçek lahmacunu İstanbul'da ilk olarak biz sunduk. Evlere paket servisinin öncülüğünü de yaptık. Ümraniye Carrefour alışveriş merkezinde açtığımız fast food şubemiz ise Türkiye'de bir başka ilk. Amerikan yemek sistemine karşı otantik yemeklerimizle atak yaptık ve gurula ifade ederiz ki... Başardık.

CADDEBOSTAN ŞAHAN
Sahan’ın ilk halkası olan Caddebostan Sahan müdavimlerinin uğrak yeri. Samimi ve rahat ortamı ile müşterilerin ilk gözağrısı ve vazgeçilmezi. Yaz aylarında sakin ve yeşil bahçesi ile de tercih sebebi.

Plaj Yolu No: 21/A Caddebostan

CARREFOUR VEGA SAHAN
2000 yılında açılan Carrefour Sahan, menüsüne ilaveten sulu-soslu Türk – Osmanlı yemekleri ile Carrefour ziyaretçilerinin ve civar çalışanlarının kurtarıcısı.

İnkılap Mah. Küçüksu Cad No:68/B-108

SUADİYE SAHAN
Bağdat Caddesi üzerinde dostlarınızla keyifli akşamlar geçirebileceğiniz ve yerli yabancı konuklarınızı ağırlayabileceğiniz hoş bir mekan.

Bağdat Cad. No: 497 Suadiye

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara