Thursday, September 30, 2010

The House Cafe - Etiler

The House Cafe Hillside

Yepyeni dekoru ve Hillsiderlar’a özel hazırladığı menüsü ile The House Cafe Hillside; hem spor katında hem de yazın en popüler mekanlarından biri olacak teras bölümünde sizlerle buluşuyor.

Gün boyu yaşanan stresten uzaklaşmak isteyenler için huzurlu bir ortam sunan The House Cafe Hillside’da, spor öncesi veya sonrasında güzel bir yemekle kendinizi şımartabilir, yaz boyunca servis verecek teras bölümünde The House yapımı naneli limonatanızı yudumlayabilir ve bir dilim kestaneli cheesecake ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz!

The House Cafe Hillside'ın menüsündeki klasik yemekler, kepekli ve light ürün seçenekleri ile sağlıklı yaşamak isteyenler lezzetli seçenekler sunuyor. Menünün ilginç tatları arasında; kepekli penne arrabiatta, mevsim sebzeli buğday risotto ve kepek unu ile hazırlanan pancake & somon gibi seçenekler yer alıyor.

The House Fine, Ortaköy

Bir House Cafe'de olduğunuzu hatırlatan ayrıntılar; ahşap sandalyeler, yine büyük bardakta servis edilen kirazlı, elma dilimli limonatalar ve cool garsonlar burada da aynı...

Mekanda yaş ortalaması yüksek ve kılık kıyafet de biraz daha şık. Yanyana iki House Cafe'den dilediğinizi seçme lüksüne sahipsiniz. Boğaz'a yakın masaların karşısında ise pırıl pırıl bir disco-ball ağacı var!

Salhane Sokak No:1
Ortaköy

The House Cafe Caddebostan

Özellikle gece bar tadında tercih edilecek Haouse Cafe akşam serinliğinde gidilecek bir mekan.

Cemil Topuzlu Cad. No: 146
Caddebostan

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara