Thursday, September 23, 2010

L'Entrecote de Paris - Levent - Kanyon AVM

Fransa’nın en ünlü steak restaurantı L’Entrecote de PARIS, İstanbullu lezzet tutkunlarını yeni mekanında ağırlamaya başladı.

Fransa’nın en çok tercih edilen steak restaurantlarından L’Entrecote de Paris, Kanyon Alışveriş Merkezinde açıldı. Fransa da büyük üne sahip ve Paris’de yaşayan Türkler’in de büyük ilgi gösterdiği L’Entrecote de Paris restaurant; İstanbullu gurmelerin ve damak tadına önem veren seçkinlerin vazgeçilmezi olacaktır. Müdavimlerimiz'den Oya & Bülent Eczacıbaşı , Güneri Civaoğlu, Ivana Sert, Eren Talu, Bora Gencer, Aykut Işıklar, Kenan Erçetingöz, Ali Ağaoğlu da Kanyon L'Entrecote de Paris 'i tercih etmektedirler.

15 Nisanda açılan Fransız estetiğini her ayrıntısıyla yansıtan ve Fransız mutfağının en beğenilen lezzetlerini tatmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yaratan L’Entrecote de Paris restaurant fiyatlarıyla da oldukça makul.

L’Entrecote de Paris restaurant’ta öğle servisinde antrekot + salata + şarap ya da softdrink 34,5 TL’ye yemek mümkün. Akşam servislerinde ise içecek hariç aynı menüyü aynı fiyata sipariş edebilirsiniz.

Antrekotun ön planda olduğu menüden başta L’Entrecote menü olmak üzere soğan çorbası, salata çeşitleri, ve cheese plate gibi aperatifleri, T- Bone Steak, Lamp Chops, Beef Strogonof gibi et seçeneklerini, Creme brulee, Profiteroles, Chocolate Souffle gibi tatlı seçeneklerini sıralayabiliriz.

Oldukça geniş şarap menüsüne sahip olan restaurant; Fransız, İtalyan, İspanyol, Şili, Kaliforniya, Güney Afrika, Arjantin Avustralya ve Yeni Zelanda şaraplarıyla da oldukça dikkat çekici…

L’Entrecote de Paris reataurant Kanyon A.V.M.’nin giriş katında dikkat çekici dekoru sıcak atmosferi profesyonel servisi ile siz ayrıcalıklı hizmet ve tat arayanların hizmetinde…


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara