Thursday, September 30, 2010

Checkers Diner - Sinasos Alışveriş Merkezi - Göktürk - Kemerburgaz

Siyah/beyaz dama taşı yer karoları, kırmızı loca tarzı koltuklar, neon yazılar, çelik tezgahlar, yiyecek barı, müzik kutusu (jukebox) gibi “Amerikan Diner” konseptinin olmazsa olmazlarından oluşan dekorasyonuyla ve Amerikan porsiyonlarıyla (iri porsiyonlar) sunduğu pancake ve bagel gibi kahvaltı seçenekleri, soğan halkaları, popper çeşitleri, mozarella stick, nacho tabağı gibi sıcak başlangıçlar, sıcak ve soğuk sandviçler, salatalar, hamburger ve t-bone steak gibi yemekler ve New York cheesecake, amerikan brownie, ev yapımı apple pie gibi tatlılar ile bu konseptin İstanbul’daki nadir temsilcilerinden olan Checkers Diner ayrıca hızlı ve cana yakın servisiyle de Göktürk / Kemerburgaz bölgesinde kısa zamanda özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmez mekanı olmuştur.

İki katlı bir mekan olan Checkers Diner‘ın üst katı da çocuk doğum günleri için ideal bir mekandır. Müşteri profili içinde, bölgede bulunan çocuklu yabancı aileler, gençler ve küçük çocuklu aileler, yurt dışında bu konsepti görüp seven kişiler ve bölgede çok para harcamadan kaliteli bir hizmet almak isteyen kişiler bulunmaktadır.

Kişi başı ortalama harcanan tutar 25-30 YTL civarındadır. Mekanda özellikle çoçukların da iyi vakit geçirmesi düşünülerek pinball makinesi ve elektronik dart makinesi de bulunmaktadır.

Mekanın özel yemekleri: Ed Norton Hamburger, Philly Steak Sandviç, Tuna Melt Sandviç, bagel sandviç, Anthony Quinn omleti, blt sandviç, t-bone steak, pancake, amerikan brownie, New York cheesecake...

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara