Monday, September 27, 2010

Grissino Restaurant - S-Plaza - Güneşli

2003 yılında Güneşli'de açılan restaurantımız GRISSINO'da ilk günkü titizlik ve lezzetle siz değerli misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Yenilenmiş mönümüz, huzurlu dekorasyonumuz ve zengin şarap seçeneklerimizle klasikleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz…

Grissino Restaurant'ın Güneşli'de bulunması sizi sakın aldatmasın, çünkü Grissino gerek minimalist dekorasyonu, gerek kullandığı kaliteli ürünleri ile klasik bir İtalyan restaurantıdır. Artık öğlen ve akşam yemekleriniz daha keyifli olacak!.. Çünkü Grissino deneyimli mutfak kadrosu ile size en leziz tatları sunmayı vaad ediyor.

Mönümüzde bulunan salatalar, ev yapımı taze makarnalar, odun fırınında yapılan ekmekler ve pizzalar beklentilerinizi karşılayacak düzeydedir.

Restaurantımız 80 kişilik oturma kapasitesi ve deneyimli personeliyle, özel partilerinizde ve iş yemeklerinizde sizleri ağırlamaktan gurur duyacaktır.

Yazın bahçemizin ferah atmosferinde stresten uzak keyifli bir yemek yiyebilirsiniz. Saat 12:00 de açılan restaurantımızın mutfağı 22:00'ye kadar hizmet vermektedir, arzu ederseniz Amerikan barımızdan veya şarap mönümüzden seçeceğiniz içkinizle geccenizi uzatabilirsiniz.

Eğer Grissino'ya öğle yemekleri için gelmeyi düşünüyorsanız, önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Zira öğlen saatlerinde boş masa bulmak bir hayli zor.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara