Thursday, September 30, 2010

Turuncu Restaurant - Gayrettepe

Kasım 2002'de Özlem Çadırcı, Nigar Ulusoy Bostan tarafından kurulan Turuncu, lezzetli yemekleri gönül huzuruyla yiyebileceğiniz; kalite, lezzet ve hijyen üçlüsünden asla ödün vermeyen bir mekân.

Hafta içi hergün 900 / 1700 arası açık olan Turuncu'nun öğlen yemekleri kadar sabah kahvaltıları da beğeniliyor.

Rahat ve modern ortamıyla yemek yemenin bir keyife dönüştüğü mekan, 55 kişilik oturma kapasitesine sahip.

Ev ve ofis davetleriniz için de outside catering hizmeti alabileceğiniz Turuncu'nun haftanın hergünü için hazırladığı özel yemekleri var.

  • Pazartesi >> Çiğ Börek
  • Salı >> Hamsili Pilav veya Mantı
  • Çarşamba >> Arnavut Ciğeri
  • Perşembe >> Tavuklu Perde Pilavı
  • Cuma >> Kadınbudu Köfte

    Meral Okay, Ali Kırca, Yavuz Semerci, Ali Poyrazoğlu, Gülay Kuriş, Balçiçek Pamir, Mehmet Aslantuğ, Ahmet Örs gibi tanınmış isimlere de Turuncu'da rastlayabilirsiniz.


  • Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

    No comments:

    Post a Comment

    Bu Blogda Ara