Thursday, September 30, 2010

Lluvia Cafe - Nişantaşı

Nişantaşının özlediği kahvaltı adresi, Lluvia.

Maçka Parkının Abdi İpekçi Caddesi girişinde bulunan Lluvia Cafe misafirlerini özenle seçtiği lezzetlerden oluşan ve “Ev Usulü” servis edilen kahvaltı ile ağırlıyor.

İspanyolca yağmur anlamına gelen Lluvia’nın kahvaltı menüsü adeta bir lezzet yağmuru.

Ev Usülü serpme kahvaltıda yok yok. Beyaz peynir, tulum peyniri, bergamot ve turunç reçeli, tereyağ, zeytin çeşitleri, söğüş domates ve salatalık, kişi sayısına göre masanıza servis ediliyor. İlave olarak bal kaymak, sahanda veya ızgarada hellim ve sucuk, menemen ve omlet çeşitlerinden istediklerinizi tercih edebiliyorsunuz.

Sıcak veya soğuk kahvaltı tabağı, şarküteri tabağı, yumurtalı ekmekler, pancake, kahvaltı gevrekleri, ızgara tostlar da kahvaltı menüsünün diğer seçeneklerinden bazıları.

Bahçeye kurulan mangalda köfte, sosis ve sucuktan oluşan barbekü tabağı ise sadece Pazar günlerine özel.

Kahvaltı menüsünde bulunan çiftlik yumurtaları, manda kaymağı ve baharatlı sucuk, Lluvia için özel üretiliyor. Bergamot ve turunç reçelleri Antalya’dan, zeytinler ise Bodrum’dan getiriliyor. Soğanlı, yedi tahıllı, sütlü susamlı, mısırlı, cevizli roll ekmekler, Lluvia’da pişirilen balkabaklı ekmek ve kaşarlı simit kahvaltınıza eşlik ediyor.

Haftasonları sevdiklerinizle buluşabileceğiniz ve ev usulü kahvaltı keyfi yaşayabileceğiniz Lluvia Cafe’nin, ev rahatlığında şık bir dekorasyonu olan kışlık bölümü ve doğa ile içiçe bulunan iki adet bahçesi bulunuyor.

Yoğun bir iş gününe başlamadan önce kahvaltı etmek isteyenler ve kahvaltısını geç yapmak isteyenler öğle servisi dışında, haftaiçi tüm gün kahvaltı servisinden faydalanabiliyorlar.

Porselen demlikte demlenen kahvaltı çayı nisan ayına kadar ücretsiz ikram ediliyor.

Lluvia Cafe sevdikleri ile uzun sürecek lezzetli bir haftasonu kahvaltısı yapmayı özleyenlerin buluşma adresi.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara