Thursday, September 23, 2010

Casbah Restaurant & Bar - Etiler - Ulus

İstanbul Boğazı'nı, Ulus sırtlarından muhteşem bir ormanın üzerinden çam kokuları ve kuş sesleri içerisinde seyredin! Üstelikte şehrin merkezinden (Akmerkez'den) sadece 1,50 km mesafede gizli bir cennet bahçesinde ...

Karma Akdeniz mutfağından oluşan mönüsünde dana carpacciodan kızartılmış karidesli kepekli pilava, salatadan makarna çeşitlerine, özel tavuk yemeklerinden bonfilenin en lezzetlisine kadar değişik damak zevklerine uygun yemek bulmak mümkün.

Mekanın dekorasyonu, içinde bulunduğu tabi güzellikleri tamamlayan bir sadeliğe ve şıklığa sahip. Tüm açık ve kapalı salonları aynı doyumsuz manzaraya hakim farklı kotlarda, fakat iç içe ve samimi 5 ayrı bölümden oluşuyor. Bu bölümlerden bir tanesi barı, şöminesi ile sıcak renklerle ve ahşap kaplamalarla dekore edilmiş 150 kişi kapasiteli dört mevsim hizmet veren kapalı bir salon. Diğer bölümler ise Bar&Lounge ve Restaurant olarak dekore edilmiş 4 farklı terastan oluşuyor. Yaz aylarında toplam kapasitesi 400 kişi.

Kış aylarında dışarıda lapa lapa kar veya yağmur, bardaktan boşanırcasına yağarken, siz içerde muhteşem Boğaz ve orman manzarasını lezzetle içinize sindirebiliyor, yaz aylarının en sıcak günlerinde ise hem çimlerde yastıkların üzerinde hem de ayrı konseptteki üç ayrı terasında tatlı bir esintiyle keyif yapabiliyorsunuz.

Dünya Mutfağının leziz ve seçkin tadlarından yenilenen mönüsüne apayrı bir deniz mahsulleri bölümü ekleniyor. Casbah, aynı zamanda farklı yörelerden oluşan zengin bir şarap kavına sahip.

Muhteşem manzarası, seçkin ve samimi ambiyansı zengin mönüsüne doyumsuz bir müzik ziyafeti ekleniyor. Casbah, yenilenen konsepti ile İstanbul gece yaşantısının seçkin ve klasik bir alternatifi olmak konusunda iddialı. Casbah Restaurant&Club, manzarasıyla gözlerinize, mönüsüyle damaklarınıza ve müziğiyle kulaklarınıza doyumsuz bir ziyafet vaad ediyor. Dünyanın her yerinden tüm güzel melodilerin en eskisi ve en yenisiyle...

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara