Wednesday, September 29, 2010

Elite Hotel Dragos - Maltepe

Anadolu yakasınının 5 yıldızlı otellerinden biri olan Elite Hotel Dragos Adalar manzaralı balo salonları, üstün servis anlayışı ile sizleri Elite hotels konforu ile buluşturmayı hedefliyor.

Á La Carte Restaurant
Otelimizin 10. Katında bulunan Dragos A La Carte restaurant muhteşem manzarası ve hem Geleneksel Türk Mutfağının hem de uluslararası mutfakların en güzel lezzetlerini içeren menusu ve kaliteli hizmet anlayışı ile siz misafirlerimize hizmet etmektedir. Ayrıca, Dragos Restaurant içerisinde yer alan Şarap Evi özenle seçilmiş geniş şarap menusu ile siz şarap severlerin hizmetindedir.

Kaftan Restaurant
Zarif bir şekilde dekore edilmiş olan Kaftan Restaurant, otelimizde konaklayan misafirlerimize zengin açık büfe kahvaltının geniş set menüleri ile grup yemeklerine de hizmet vermektedir. Kaftan Restaurantimiz yaz aylarında bahçe terasını da açarak temiz havada güne enerjik bir şekilde başlamanızı sağlamaktadır.

Sultan Café Bar
Lobide bulunan Sultan Bar misafirlerimize 24 saat bar ve café olarak hizmet vermektedir. Barın yanında bulunan pastanemiz Elite Patisserie uzun yıllardır Küçükyalı’da hizmet veren pastanemizin şubesi olarak Geleneksel Türk Tatlılarını ve nefis pastalarını siz konuklarımızın beğenisine sunmaktadır.

Roof Bar
Otelimizin 10.Katında bulunan Kaptan Bar, essiz adalar ve Marmara Denizi manzarası ile sizlere kaptan köşkündeymişsiniz hissini veren sakin ve huzurlu bir ortam sağlamaktadır. Gün batımının muhteşem manzarası, gecenin ışık oyunları ve zengin menusu ile günün yorgunluğunu atacağınız barımızda grup organizasyonlara da ev sahipliği yapılmaktadır.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara