Monday, September 27, 2010

Peradox - Asmalımescit - Beyoğlu

Değişen Beyoğlu'nun "keyif semti" Asmalımescit'te, günümüz Pera'sının ruhunu yansıtan eşsiz bir restoran… Mimarisi 1890'a dayanan ve o dönem mahallenin tek Müslüman ailesinin ikamet ettiği bu üç katlı zarif binada bugün çok keyifli bir restoran var.

Peradox Restaurant, alaturka-alafranga birleşimi mönüsü ve eskiyle yeninin harmanlandığı dekorasyonuyla bir zamanlar Beyoğlu'nu Pera yapan yaşam biçimini bugüne taşıyor. Geleneksel lezzetlerin çarpıcı yeni yorumlarını, geçmişte kalan tatların günümüze taşınmış sunumlarını denediğinizde uzun zamandır unuttuğunuz bir keyfi yaşamaya başlayacaksınız.

Peradox Restaurant’ın giriş katına adım attığınızda, sol tarafınızdaki bölüm bar atmosferini yaşamak isteyenler için... Yemek öncesi veya sonrası, dostlarınızla gecenin tadını çıkartabileceğiniz kaliteli ve sıcak bir mekan.

Tarihi mermer merdivenleri izlediğinizde kendinizi Peradox Restaurant’ın, yemek yemeği bir şölene dönüştüren birinci katında buluyorsunuz. 60 kişiye varan oturma kapasitesi ile çeşitli sayılardaki grup yemeklerine de imkan veren bu restoran alanı, son derece şık dekorasyonu, tarihi duvar resimleri ile size geçmişin seçkin yaşam şeklini bugün yaşama fırsatı sunuyor.

Peradox Restaurant'ın ikinci katındaki, ince bir zevkle dekore edilmiş Özel Salon, 12 kişiye kadar tanıtımlar, iş toplantıları, özel yemekler, doğum günleri için son derece çekici bir seçenek.


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara