Thursday, August 26, 2010

Bice Restaurant - Nişantaşı - Elmadağ

Dünyanın 18 ayrı şehrinde şubesi bulunan Bice, 1926 yılında Milano'da kuruldu. Bice' nin İstanbul şubesi geçen yıl hizmete girdi. Cüneyt Kurt' un işlettiği restoranın İtalyan asıllı aşçısı Roberta Rella sempatikliği ile sosyetenin sevgisini kazanmış durumda. Bice' nin spesiyalleri arasında "Sebzeli bearnaise soslu ince dilimlenmiş ızgara dana eti" "Tereyağında sote edilmiş rezene ve biberiye soslu levrek" ve "Karidesli ve sarmısaklı krutonlu taze balık çorbası" (5 milyon 800 bin lira) bulunuyor. Bice' ye daha çok damak zevkine önem veren, orta yaş ve üstü bir kuşak rağbet gösteriyor. İtalyan mutfağını sevenler arasında alışkınlık yaratan Bice' yi tercih edenler arasında Sakıp, Türkan, Sevil ve Dilek Sabancı, Güneş Taner, Yalım Erez, Ali Talip Özdemir, Ertuğrul Özkök, Güneri Civaoğlu, Metin Aşık, Güngör Uras ve Ajda Pekkan gibi ünlü isimler yer alıyor.

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara