Tuesday, August 17, 2010

Taç Balık Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri








İFTAR TABAĞI :
• PEYNİR ÇEŞİTLERİ ( BEYAZ PEYNİR, TULUM PEYNİRİ, KAŞAR PEYNİR )
• ZEYTİN ÇEŞİTLERİ ( SİYAH ZEYTİN, YEŞİL ZEYTİN )
• PASTIRMA
• HURMA, REÇEL, BAL
• TEREYAĞ, KAYMAK

• GÜNLÜK İKİ ÇEŞİT ÇORBA
• ZEYTİNYAĞLI ÇEŞİTLERİ
• SICAK BÖREKLER
• MEVSİM SALATA
• RAMAZAN PİDESİ

ANA YEMEK SEÇENEK
• GÜNLÜK BALIK ÇEŞİTLERİ ( LEVREK – ÇUPRA – TEKİR – PALAMUT - HAMSİ)
• KÖFTE IZGARA
• ET PİRZOLA
• TAVUK PİRZOLA
• ET ŞİŞ
• TAVUK ŞİŞ

DONDURMALI HURMA TATLISI VE BAKLAVA
ÇAY, KAHVE VE MEŞRUBAT İKRAMLARI

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara