Thursday, August 26, 2010

Niyazibey İstanbul Şubeleri - Üsküdar

Firmamızın kurucusu Niyazi MANAV, Bursa'lı İskender Usta'nın yeğeni Selahattin Usta'yı üniversite yıllarında tanıdı. O günlerde bir yandan çalışırken, öte yandan da tahsiline devam ediyordu. İskender Kebap konusundaki tüm bilgilerini Selahattin Usta'dan öğrendi. Kimya mühendisi olarak hayata atılan Niyazi MANAV, bir süre memurluk yaptıktan sonra Aksaray'da ilk İskender Kebapçısını açtı. Daha sonraki yıllarda markasını tescil ettirerek "NİYAZİBEY" adını aldı. Bugün İstanbul'un çeşitli semtlerinde ki şubeleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.
Kuruluşundan bugüne kadar Niyazibey kendisine şiar edindiği; KALİTE,TEMİZLİK ve DÜRÜSTLÜK ilkelerinden ödün vermeden iş hayatını sürdürdü. Halkımızın güven ve beğenisini kazanarak, iş hayatındaki 40 yılını geride bırakmıştır (2003).
Niyazibey, tüm faaliyetlerinde kalite mükemmelliğini arayacak ve daima müşteri memnuniyetini hedefleyecektir. Bu hedeflerle, kendini kaliteye adamış; bilgili, deneyimli ve güleryüzlü personeli ile kalite konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yöneticilerinin destekleyici katkılarıyla ulaşacaktır.

Değerli misafirlerimizin görüş ve önerileri, önümüzü aydınlatan birer ışık olacaktır.

Niyazibey KADIKÖY Subesi Telefon: (216) 414-2025Adres: Halitaga Cad. No:5/B Kadıköy

Niyazibey MALTEPE Subesi Telefon: (216) 459-1250Adres: Yali Mah.Turgut Özal Bulvari No:23 Maltepe

Niyazibey ÜSKÜDAR Subesi Telefon: (216) 310-4821Adres: Ahmediye Meydani No:2 Üsküdar

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara