Monday, August 16, 2010

Matbah Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri








MENÜ

İFTARİYELİKLER
Medine Hurması,Petek Bal,Kaymak, Matbah Reçelleri ( 2 çeşit ), Kalamata Zeytini, Yeşil Zeytin, Tulum Peyniri, Mahle Pastırma, Gün Kurusu, Kayısı, Kuru incir, Çengel Köy Salatalık, Çeri Domates

Çorbalar
Kavata Çorbası
veya
Soğuk Ayran Aşı

Zeytinyağlılar
Tarator Soslu Barbunya Pilaki, Kayısılı Yaprak sarma, Kırma Cevizli Nar Ekşili Acılı Ezme, Babaganuş

Börekler
Peynirli ve Ispanaklı Muska Böreği

Ana Yemekler
Hünkar Begendi
veya
Kırma Tavuk Kebabı
veya
Kuzu Tandır

Tarçınlı Şerbet, Ayran
Fındıklı Güllaç, Dondurmalı,Damla Sakızlı Muhallebi

Şerbetler
Demir Hindi Şerbeti, Tarçın Şerbeti

Çay/Kahve

Diş Kirası
(Osmanlı döneminde iftara davet edilen misafire yolcu edilirken verilen hediye geleneğidir)

Kişi başı fiyat: 65 YTL

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara