Monday, August 2, 2010

Hepp Et - Bağdat Caddesi

HeppEt BAĞDAT CADDESİ’NDE AÇILDI…

Türk ve Avrupa mutfaklarından örnekler sunan HeppEt, “Meat House” konsepti ile dikkat çekiyor…

Yüzyıllardır insanların en temel gıdaları arasında yer alan ete, özel tarifleriyle farklı lezzetler katan HeppEt, Bağdat Caddesi’nde yerini aldı.

HeppEt’te, Türk ve Avrupa mutfaklarının en seçkin lezzetlerini bulmak mümkün! Carpaccio’dan bonfileye, pirzoladan köfteye, tavuk ızgaradan eskolop’a, cağ kebabından wok’ta sote tavuğa kadar… İster “Marine Izgara Dana Bonfile”, ister “Aromalı Focaccia Üzerinde Tavuk Izgara”, ister “Şark Usulü Köfte” veya “Kuzu Pirzola”…

Et çeşitlerinin yanı sıra; makarna, salata, tatlı ve ızgara sebzeleri ile de dikkat çeken HeppEt, pişirme tekniklerinde ağırlıklı olarak ızgarayı tercih ediyor. Lezzete olduğu kadar sağlığa da önem veren HeppEt, tadına doyulmaz bir yemek keyfi sunuyor.

“Meat House” konsepti ile oluşturulan özel menüde öne çıkan diğer tatlar arasında; “Krutonlu Yeşil Salata”, “Tavuklu ve Sebzeli Noodle”, “Karamelize Izgara Piliç Pirzola” “Frambuazlı Tramisu”, orman meyveleri ile sunulan “Limonlu Cheesecake” ve seçkin şarap çeşitleri bulunuyor.

HeppEt, menüsü ile olduğu kadar sade ve şık dekorasyonu ile de fark yaratıyor. Doğallık öğesine önem verilen dekorasyonda, masif ahşap masa ve sandalyeler duvarlarla bütünlük sağlıyor. Aynı doğallık bar ve aydınlatma elemanlarında da devam ediyor. Dışarıdaymış hissi veren geniş camlar ise mekana ferahlık katıyor.

HeppEt; açık ve kapalı oturma alanları, zengin menüsü, keyifli atmosferi ve merkezi konumu ile Anadolu Yakası’nın yeni lezzet durakları arasında yer alıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara