Wednesday, August 4, 2010

Kalpazankaya Restaurant - Burgazada

Kalpazankaya Restaurant'ın ana yemeğini balık çeşitleri ve özellikle doğal olarak kuyuda pişen "tandır kebabı" ve ızgaralar olusturmaktadır. Adanın arka tarafında yer almakta ve özellikle günbatımının an ve an izlendiği bir yerdedir.

Açık alanda bahar ve yaz aylarında ağaçların altında kuş cıvıltıları ile yemek yiyeceğiniz doğa ile iç içe nadir restaurantlardan biri... Şehrin gürültüsünden uzak doğa içindeki mekanınmızın hemen altında Kalpazankaya Plajı bulumaktadır.

Ayrıca yatları ve tekneleri ile gelecek olan misafirlerimiz için beş adet tonoz bulunmakta ve zodiac bot ile alınmaktadırlar.

Özellikle kır dügünleri ve her türlü davet ve özel günler düzenlemeye çok uygun bir mekan... Kış aylarında (kasım-mart arası) haftasonları hizmet vermekteyiz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

1 comment:

  1. Mükemmel bir mekan.. Düğünüm orada gerçekleşti. Servis hızlı, mezeler,ara sıcaklar ve ana yemek çok leziz,porsiyonlar doyurucu.
    Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzak doğayla içiçe 'naturel' fakat bir o kadar da lüks hizmet alacağınız ve yemek yiyebileceğiniz favori mekanım..

    Nagihan

    ReplyDelete

Bu Blogda Ara