Wednesday, August 4, 2010

Nes Club - Bostancı - Bağdat Caddesi

Nes Club üç dönüm bahçe içerisinde üç katlı bir köşkte hizmet veren tesisin giriş katında Balık restoranı, üst katında cafe-bar ve en alt katında ise sadece kadınlara hizmet veren Türk hamamı bulunuyor.

Kadınlar için bir stresten arınma merkezi olan hamamda aynı zamanda sıcak su havuzu, sauna, jakuzi, solaryum, buhar odası ve bayanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri (manikür, pedikür, ağda, cilt ve vücut bakımı, masaj, LPG, profesyonel makyaj, kuaför, parafin, protez tırnak vs.) bölümler de bulunuyor.

Nes Club’ta, SPA ve enstitü bölümleri 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hamam bölümünde bulunan kafeterya kısmında düzenlenen Gelin Hamamı ve Gelin Kınası organizasyonlarında, talep doğrultusunda değişik mönüler sunuluyor.

Ayrıca kış sezonu boyunca Cumartesi - Pazar günleri saat 13.00-17.00 arasında canlı fasıl eşliğinde hamam sefası yapabilirsiniz.

Köşkün giriş katında bulanan Balık Restoranı değişik tatları ve nezih ortamıyla müşterilerini ağırlıyor. Sağlıklı yaşamın en büyük aktivasyonu Ege'ye has otlarla hazırlanan ot tabağı, Ege'nin mavi sularından karides, kalamar, ahtapot ve enfes balıklarıyla donatılmış mönünün ara sıcakları arasında bulunan Nes balığa özel deniz mahsulleri krep, pazı sarması, balık köftesi, karides güveç, zencefilli karides tadılması gerekenler arasında... Restoran bölümü ayrıca olan Pazar brunchlarıyla da müdavimlerine keyifli pazarlar yaşatıyor.

Üst katta bulunan cafe-bar bölümü şık ortamı ve seçkin müzikleriyle hizmet vermekte. Düğün, nişan, doğum günü gibi özel günlerinizde de değişik seçenekler sunuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara