Monday, July 19, 2010

Boğaziçi Balık Restaurant - Beykoz

BOĞAZİÇİ BALIK RESTAURANT

İstanbul’un en zengin ve tarihe mal olmuş ilçelerinden biri olan Beykoz’da 76 yıllık hizmetiyle boğaz’a balkon edasıyla bakabileceğiniz denizin büyüsüne kapılıp inanılmaz lezzetler eşliğinde dostlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz nezih bir mekân. Profesyonel ekibiyle boğaz da hizmet veren işletmemizde, Beykoz’un meşhur Kalkan balığını, çeşitli olta balıklarını taze ve değişik Boğaziçi balık spesiyalleri şeklinde tadabilirsiniz. Salonumuz 150 alakart ve 220 kişi grup kapasitesine sahip olup, ayrıca toplantı, nişan, düğün ve her türlü organizasyonlarınızda unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz…

Tüm değerli müşterilerimize tekne servisimiz mevcut olup ayrıca teknede boğaz gezisiyle yemek yeme imkanını bulabileceğiniz ender mekanlarından biri olarak sizleri ağırlamanın mutluluğunu paylaşmak isteriz..

BALIK VE DENİZ ÜRÜNLERİ KEYFİNİ BİZİMLE YAŞAYIN

Boğaziçi Balık Restaurant 2000 yılında İstanbul'un tarihi mekanı eski balıkçı köyü Beykoz ilçesinde bir balıkçı,deniz Ürünleri olarak kurulmuştur.İstikrarlı yönetimi, yetenekli ve özverili çalışanları ile günden güne gelişerek İstanbul Boğazında aranılan bir firma haline gelmiştir.

Şirketimiz başta İstanbul olmak üzere birçok ilden üst düzey misafirlerini restaurantta sunmuş olduğu kaliteli hizmet ile Türkiye çapında İstanbul boğazında 76 yıldır konumunu başarı ile korumasını kendini geliştirerek,bu anlamda oturmuş bir firma olmaktan ve siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan her zaman gurur,duymuştur.

Boğaziçi Balık Restaurant, benimsemiş olduğu seçkin hizmet anlayışı ile kaliteli ürünleri en uygun fiyata müşterilerine sunulmaktadır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara