Monday, July 12, 2010

Cousin Restaurant & Bistro - Club Sporium Tesisleri - Bostancı

Cousin Restaurant & Bistro

Bostancı ile Küçükyalı arasında , Club Sporium Spor Tesisleri içinde 2. katta bulunan COUSİN RESTAURANT rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Cam kubbesi, tavan ışıklandırmaları , şık ve sıcak dekorasyonu ile 150 kişilik kışlık, 250 kişilik yazlık kullanımı ve terası ile Düğün,Davet ve her türlü organizasyonlar ile hafta içi ve hafta sonları canlı müzik ve eğlencesi ile Anadolu yakasının en seçkin ve kaliteli eğlence mekanı olarak hizmet vermektedir. Haftanın 7 günü sabah 11.00 gece 02.00 arası açık olan Cousin Restaurant’ ta, gün boyu İtalyan ve Türk mutfağından oluşan nefis salata , ızgara ve yemek çeşitlerini yerken, hafif müzik eşliğinde tenis seyredebilirsiniz.

Pazartesi ve Salı akşamları yemeğinizi hafif enstrumantal müzik eşliğinde romantik bir ortamda yiyerek , kendinizin özel olduğunu hissedeceksiniz.

Çarşamba geceleri pop nostalji ve sanat müziğinde Neşe ve Cengiz’in muhteşem proğramı ile Balık gecesi( 2 içki+salata+balık+helva ) 25 TL menüsüyle sizlere hafta ortası enerjisi kazandırıyor.

Perşembe geceleri, LATİN FEVER ile sizde latin danslarının rüzgarına kapılacak,Latin dans eğitmenleri, Mustafa Sarı ve Kerem Paköz eşliğinde dans edeceksiniz.

Cuma ve Cumartesi geceleri,yerli ve yabancı parçalardan oluşan canlı pop müzikte GRUP SÜRMENAJ ve NEŞE muhteşem sahne performansları ile sizleri coştururken, dans ve eğlencenin doruğuna ulaşacaksınız.

Pazar günü Grup toplantıları için özel Pazar brunch ları ve her Pazar lezzetli çeşitlerden oluşan kahvaltı keyfinde farklılığı ve rahatı hissedeceksiniz.

Pazar akşamları dev ekranda maç keyfinden sonra, Türk ve Dünya müziklerinden oluşan canlı performans sizlerle oluyor.

Tesisin geniş otoparkına arabanızı rahatlıkla park edebilirsiniz.

COUSİN RESTAURANT’TA SİZE AİT BİR GÜN MUTLAKA VARDIR.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara