Monday, July 12, 2010

Zeytindalı Cafe Restaurant - Küçükyalı - Boğaz

Küçükyalı sahil yolu üzerinde Adalara karşı hizmet veren Zeytindalı Restaurant yemyeşil geniş bir bahçe içerisinde iki kattan oluşan asırlık yalıda misafirlerine nostaljinin yanı sıra farklı ambiansları içerisinde barındıran bir konseptle hizmet veriyor. Gündüzü kadar gecesi de keyifli olan Zeytindalı'nın eşsiz güzellikteki yemyeşil bahçesinde ağaçlar projektörlerle aydınlatılırken, masalar mumlarla renkleniyor.

Özellikle Akdeniz ve Ege mutfağının çeşit çeşit zeytinleri, zeytinyağları ve yeşillikleri ile renklenen Zeytindalı sofrası tatlıdan peynire kadar herşey %100 doğal ve bu işi yapmış ve lezzete lezzet katan ustalar tarafından hazırlanıyor. Pazar günleri brunch'ta tamamen işletme sahibinin çiftliğinden gelen ve o bölgeden alınan yeşillikler, sütler, ballar, peynirler, yumurtalar ve ev yapımı reçeller bulunuyor. Servis edilen tüm yiyeceklerin taze, hatta bir çoğunun günlük olması ise burayı en özel kılan ayrıntılardan biri...

Zeytindalı'nın mutfağı özel lezzetler, taze günlük balık çeşitleriyle, kömür ateşindeki leziz etleriyle, çok özel hazırlanmış çikolata sufleden hamur tatlılarına kadar uzanan zengin çeşitlerden oluşuyor.

Zeytindalı iş yemeklerinden seminer ve basın toplantılarına; doğum günlerinden nişan, düğün organisazyonlarına; sabah kahvaltılarından hafta sonu brunchlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren bir mekan.

Kış aylarında ise şömine başında dışarıdaki soğuğa aldırış etmeden koyu sohbetlere dalabilir, sıcak şarabınızı yudumlayabilirsiniz.

Et çeşitleri, balık çeşitleri, zeytinyağlılar ve tatlıları ile Akdeniz ve Ege mutfağının her zevke ve damak tadına hitap eden menüsüyle yine kış sezonuna Cuma ve Cumartesi akşamları canlı müzikle merhaba diyor.

Zeytindalı, Ramazan ayı boyunca unutulmaya yüz tutmuş Osmanlı mutfağının farklı lezzetleriyle, benzersiz iftariyelikleriyle gönüller hitap eden türk tasavvuf musukisi eşliğinde sizleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

1 comment:

  1. En Az Odunla En Çok Isı Verimi Veren Voler Triptronik Sistem Şömine Haznelerini Plazma, İki Yanı Açık ,Üç Tarafı ve Dört Tarafı Açık Şömine Hazne Çeşitleri ile Binlerce Şömine Modelleri Dekortaş Şömine Bulabilirsiniz.
    www.dekortas.com.tr
    Tel: 0232 264 36 88

    ReplyDelete

Bu Blogda Ara