Monday, July 12, 2010

Frame - Nişantaşı - Maçka

FRAME 15 MAYIS 2009 CUMA GECESİ SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞINI YAPIYOR

Maçka Demokrasi Parkı’nın büyülü manzarasında,365 gün boyunca İstanbul’a yepyeni bir çerçeveden keyifle bakmanızı sağlayan Frame,15 Mayıs 2009 Cuma gecesi yazlık tarafının kapılarını açıyor.

İstanbul’un yaz – kış hizmet veren, eğlencenin ve damak keyfinin vazgeçilmez noktası Frame 15 Mayıs 2009 Cuma gecesi yaz sezonuna kapılarını açıyor.

Şehrin yoğunluğundan uzak ama bir o kadar konumu ile şehrin içinden, Maçka Demokrasi Park’ının içinden doğayla buluşan Frame yenilenen yüzüyle 2009 yaz sezonunun eğlence ve lezzet rotasına yön vermeye hazırlanıyor.

Birbirinden keyifli sürprizlerle yaz sezonunu karşılayacak olan Frame dekorasyonundan, menüsüne kadar kendini tamamen yenilediği yeni yüzünü coşkuyla kutlayacak.

Günün her saatine ve her damak tadına uygun seçkin menüsü ile konuklarının beğenisini toplayan Frame’de, zengin başlangıç menüsünden “Porçini Soslu Mozzarella”, ana yemeklerden “Zengin Çeşitleri ile İtalyan Yapımı Özel Ev Makarnaları”, “Limon Soslu Dil Balığı” gibi birbirinden alternatifli, denenmeye değer yeni tatlar, hem sunumları ile hem de lezzetleri ile büyük ilgi uyandırıyor.Ayrıca; Hindistan cevizi, elma, çikolatanın çok özel bir birleşimi olan “Palla Di Mella” ve tadıyla eşsiz İtalyan lezzeti “Panna Cotta” tatlı menüsünün gözde lezzetlerinden…

Eşsiz lezzetlerin yanı sıra eğlence severlerin de yakından takip ettiği Frame, Salı gecelerine özel canlı performanslara, Çarşamba geceleri birbirinden özel partilere, hafta sonları ise percussion & trompet şovlara ve Türkiye’nin önde gelen Dj’lerine ev sahipliği yaparak, yaz keyfini alternatifleri ile perçinliyor.

Pazar günleri dahil haftanın her günü hayatın ve İstanbul’un eşsiz renklerini, özgün ve yepyeni bir çerçevede sunan Frame, lezzetleri ve sürprizlerle dolu, eğlenceli geceleri ile yaz sezonunu keyifle karşılıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara