Monday, July 26, 2010

Hakkasan - Levent

90’lı yılların sonlarında ünlü bir otel grubunun modern bir Çin restaurantı açma teklifi üzerine ilk kez geliştirdiğimiz fikirleri, otel grubunun aylar sonra vaz geçmesinin ardından, yapılan onca araştırma ve enerjinin boşa gitmemesi adına hayata geçirdik ve Hakkasan ortaya çıktı.

Zaman içinde her şey yerli yerine otursa da Hakkasan’ın DNA’sını oluşturan temel prensip ‘Modern Gerçeklik’: gelenekleri korumak ancak değişimden de korkmamaktır.

Restaurantın ambiansından, dekorasyonuna, mutfağından, servisine kadar bunun etkisini görebilirsiniz. Hakkasan Mutfağında önemli olan hepimizin tanıdığı ve sevdiği lezzet ve tatlardan taviz vermeden sınırları zorlamaktır. Yani otantik ve modern olanın füzyonunda, tutmaya değeni tutup, değişmesi gerekeni değiştirme özgürlüğünü bu şekilde kullanmaktır. Halbuki füzyon mutfağında bu durum yaratıcılık adına zaman zaman lezzetten taviz vermeye kadar gitmektedir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara