Monday, July 5, 2010

Nature and Peace - Beyoğlu

Sağlıklı yaşam için sebze ye, barışçı ol!” sloganı ile yola çıkan Nature & Peace Restaurant,vejeteryan mutfağının İstanbul’daki en önemli temsilcilerinin başında yer alıyor .Sağlıklı beslenmenin önemini bilenlerin 13 yıldır tercih ettiği restoran,Beyoğlu,Büyükparmakkapı Sokak’ta bulunuyor.İçi aynalar,tablolar,loş ışıklar ve rahat koltuklarla dekore edilmiş olan mekanın kapısından girdiğinizde,huzur ve sağlığı bir arada bulabileceğiniz bir ortam sizi karşılıyor.

Nature & Peace Restaurant,sağlıklı beslenmenin aslında düşünüldüğü kadar sıkıcı bir şey olmadığını kanıtlıyor.Menü hem vejeteryanlara hem de sağlıklı beslenmek isteyenlere hitap eden lezzetlerden oluşuyor. Sebzeli yeşil mercimek köftesi,ısırgan otu, mısır unuyla kavrularak hazırlanan lahana çorbası en sevilen yemeklerin başında.Sebze yemeklerinin yanında beyaz et,balık ve kırmızı et seçenekli yemekler de mevcut.

Şehrin karmaşasından bir an uzaklaşmak isterseniz,hem ruhen hem de bedenen huzur bulacağınız Nature & Peace Restaurant ,tüm doğallığı ile sizleri bekliyor…

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara