Friday, August 6, 2010

Hamdi Et Lokantası - Eminönü

Hamdi Restaurant, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin benzersiz lezzetteki kebaplarını orijinal özellikleriyle 1970`den bu yana değişmeyen adresinde sizlere sunuyor.

20 kişilik özel Şark Köşesi, beş katlı binadaki toplam 400 kişilik modern ve rahat dekorasyonlu salonları ve panoramik İstanbul manzarasını gözlerinizin önüne seren 140 kişilik benzersiz cam terası ile Hamdi Et Lokantası, sizi seçkin bir ortamda benzersiz mutfağımızın doyumsuz tatları ile buluşmaya çağırıyor. Lahmacun, fıstıklı, patlıcanlı, domatesli, beyti gibi birbirinden leziz kebaplar, içli ve çiğ köfteler, pide çeşitleri yanında etli kuru fasulye, dolma, yaprak sarması gibi demirbaş halini almış yemekler ve özellikle vejetaryenleri sevindirecek zengin salata büfesi Hamdi Restaurant’taki sayısız çeşitten sadece bazıları.

İstanbul’un restaurant klasikleri arasında özel bir yeri olan Hamdi Restaurant’ın otoparkının olması araçlarla gelenler için büyük kolaylık. Her tür kredi kartının geçerli olduğu restaurantta güzel bir yemek keyfi için rezervasyon yaptırmak yeterli.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara