Wednesday, August 4, 2010

Karayemiş - Dragos

Kartal Dragos sahil yolu üzerinde, eşsiz adalar manzarası, seçkin lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile Karayemiş olarak sizleri ağırlamak bizim için bir ayrıcalıktır.

Toplam 26 dönüm kullanım alanına sahip olan tesisimiz, Karayemiş Balo Salonu,Şimal Bar, Yoroz Restaurant, Cevdet Sunay Konferans Salonu,özel toplantılar için düşünülmüş VIP Salonu, Tenis Kortu, Halı Sahası, yarı olimpik Yüzme Havuzu ve geniş kapasiteli otoparkı ile her türlü ihtiyacınıza en güzel hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Adını Karadeniz`in özel meyvesinde alan, kokteyl düzeninde 1000, oturma düzeninde 500 kişilik kapasiteli Karayemiş Balo Salonu`nda düğün, nişan, sünnet düğünü, dernek ile şirket, yemek ve eğlenceleri gibi organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Size özel, kendi zevkinize göre düzenleyebileceğiniz, dilerseniz kendi damak zevkinize göre hazırlatabileceğiniz menülerimiz ile organizasyonlarınızda güler yüzlü ve işini severek yapan uzman kadromuz her türlü desteğe hazırdır.

Güzel günlerinizi mutlu anılara dönüştürebilmek için Karayemiş sizleri bekliyor...

Karayemiş Restaurant, Şimal Bar, Yoroz Restaurant`dan oluşan kompleksimiz yeni hizmet anlayışı ile misafirlerini özenle ağırlamaktadır. Mutfak hijyenine vermiş olduğu maksimum önemle sizlere ve sevdiklerinize birinci sınıf kalitede hizmet vermektedir.

Sahilyolu`nun rahat trafiği ile stresten uzak, kolay ulaşılabilir tesisimiz, 500 araçlık ücretsiz ve rahat otoparkı ile eğlenceniz için güzel bir başlangıçtır.

Sağlam altyapıya sahip, servis ve mutfağımızla sizin tüm isteklerinize cevap verebilmeyi amaçladık. Gelin bunları hep birlikte paylaşalım.

"Sizin için herşeyi düşündük..."

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara