Thursday, August 5, 2010

Klub Karaoke - Taksim

Japonya'dan yola çıkan, ve tüm dünyada eğlence dünyasında önemli bir yer edinen KARAOKE artık İstanbul'da kendisine özel bir mekanda, alternatif eğlenceyi arayan İstanbul'lularla buluşuyor...

Karaoke çılgınlığı artık Beyoğlu'nda, herkesin daha yakınında!

Klub Karaoke, her odasına özel kendiniz kumanda edebileceğiniz karaoke sistemleri ile Beyoğlu'nun ünlü mekanı (((Godet))) 'nin yerinde Mayıs 2006'da kapılarını açtı. Hızlı bir yaz sezonundan sonra Ekim ayında yenilenen dekorasyonu ve daha da genişleyen şarkı arşivi ile yeni sezona merhaba diyor.

Toplam kapasitesi 250 kişi olan "Klub Karaoke" nin en önemli özelliği geleneksel karaoke tarzında özel locaların kiralanabiliyor olması. Farklı konsept odalarında, farklı kişi sayılarında grupları ağırlayabilen Klub Karaoke, Türkiyede bir ilke imza attı. Klub Karaokede, kiraladığınız özel odanızın kapısını kapatarak, dilediğiniz gibi bağırarak, şarkılar söyleyip, özel olmanın ve özgür olmanın tadını çıkarabileceksiniz.

>>>ODALARIMIZ

>>>Central
Klub Karaoke'nin ana mekanı. Rahat, şık ve hareketli... Özel temalı geceler ve haftaiçi 19:00 - 21:00 saatleri arasında Karaoke Happy Hour burada gerçekleşiyor. Central Istanbul bölümüne rezervasyon yaptırmadan girilebilir.

>>>Tokyo
Klub Karaoke'nin en küçük ve en özel odası. 15 kişilik kapasitesiyle, kırmızı, sıcak, samimi ve rahat. Tokyo odasına hafta içi gecede 2 rezervasyon, hafta sonu 3 rezervasyon alınır.

>>>Fetiş
Klub Karaoke'nin en gizemli odası. 40 kişilik kapasitesiyle sıra dışı, büyüleyici ve heyecan verici. Fetiş odasına hafta içi gecede 2 rezervasyon, hafta sonu 3 rezervasyon alınır.

>>>Zoo
Klub Karaoke'nin en tarz odası. 100 kişiye kadar çıkabilen kapasitesiyle, kitsch, şık ve her türlü oyuna açık. Cumartesi günleri dışında hafta içi gecede 2 rezervasyon, hafta sonu 3 rezervasyon alınır. *Yaz sezonunda Zoo olarak hizmet veren Klub Karaoke'nin en geniş odası, Ekim ayından itibaren dünyada eşine az rastlanır bir konseptle yeniden açılıyor.

Konsept odaların kendine ait sahnelerinde ve her alandan rahatça görülebilen ekranları ile Klub Karaoke'nin 20.000 parçayı aşan müzik arşivinden dilediğiniz en yeni veya klasikleşmiş Türkçe parçaları seslendirebilirsiniz, MTV Top 10 listesinden en yeni hitleri, Fransız "chanson"unu ya da 70'lerin ünlü şarkılarını söyleyebilirsiniz. Doğum günleri, özel kutlamalarınız, şirket etkinlikleri, bekarlığa veda partilerinin şimdiden vazgeçilmez adresi Klub Karaoke.

Klub Karaoke- özel konsept partileriyle de dikkat çekiyor. Her ay düzenlenen "Karaoke Superstar" yarışması şimdiden müdavimlerini yarattı. Sene sonunda düzenlenecek büyük yarışmada ise her ayın birincileri yarışacak ve oylama sonucunda büyük ödülü hak edecek. Mekanda ayrıca düzenli olarak "Pink Freud G/L", "Türkçe Gecesi", "Oldies Night", "Disco Fever" gibi temalı partiler düzenleniyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara