Friday, October 15, 2010

CamMekan - Nişantaşı Istanbul

İstanbul’un en hareketli caddelerinden biri olan Teşvikiye’deki Abdi İpekçi Caddesi, dünya lezzetlerinin buluştuğu farklı bir mekana ev sahipliği yapıyor. Lezzetli ve zengin mönü çeşitlerinin sunulduğu Cammekan farklı tatları, cam tablo ve objeler kullanılarak tasarlanan minimalist dekorasyonu eşliğinde müşterilerine sunuyor.

Çin, İtalyan, Fransız, Güney Amerika, İskandinav ve Türk mutfağından seçilmiş özel yemeklerle zenginleştirilmiş mönüde yaklaşık 100 kadar yemek ve tatlı çeşidi var. Dünyanın ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden şarapların da eşlik ettiği mönüde birbirinden lezzetli İtalyan makarnaları yer alıyor. Bunun yanı sıra kilo kaygısı olanlar için hafif salatalar da unutulmadı. Cammekan’ın farklı spesiyalitelerinden biri de Wok’da pişirilmiş değişik yemek çeşitleri. Çin mutfağının lezzetli örneklerinin yer aldığı Wok seçenekleri arasında özellikle “Portakal Soslu Çıtır Dana Eti”ni tatmanızı tavsiye ederiz.

Kaliteli servisiyle de dikkat çeken Cammekan’ın yemek mönüsü kadar iddialı olduğu bir alan da kahveleri. Aromalı, alkollü, soğuk veya isteğe göre özel olarak hazırlanan kahve çeşitlerini, “Balda Kızarmış Ceviz” veya “Sıcak Kestaneli Sufle” gibi tatlıların ve keyifli sohbetlerin eşliğinde yudumlayabilirsiniz.

Adını mekanın içerisindeki özel cam tasarımları ve camın gizemli büyüsü ile aydınlatılmış mekandan alan Camekan, giriş ve bahçe katı tamamen cam ile kapatılmış iki katta hizmet veriyor.

Nişantaşı’nın kalabalık ve yoğun ortamında 10:00-24:00 saatleri arasında aralıksız hizmet veren Cammekan, ferah masa düzeni, aydınlık iç mekanıyla eşsiz yemek sohbetleri için ideal bir yer.
Kişi başı yaklaşık 15 - 25 Milyon TL. arasında hesap ödeniyor (Aralık 2003)
Not: Ticket olarak sadece Sodexho geçerli.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara