Friday, October 15, 2010

Houses Suites &Apartments Pomodoro - Nişantaşı Maçka

İtalyan mutfağından hoşlananların Maçka’daki yeni adresi “POMODORO” lezzet ve sağlığı bir arada sunuyor ....

“POMODORO”, minimalist tarzdaki şık dekorasyonu ve İstanbul’un en seçkin restorantlarında çalışmış profesyonel ekibi ile İtalyan mutfağının en lezzetli yemeklerini, en sağlıklı koşullarda servise sunuyor.

Sağlıklı beslenebilmek için artık çok uzaklara gitmeye gerek yok. “POMODORO” italyan mutfağının en lezzetli yemeklerini, kendi çiftliğinde hormonsuz, doğal koşullarda üretilmiş ürünlerden oluşturuyor. Mönülerde kullanılan tüm et, süt ve peynir ürünlerinin yanı sıra, bir çok sebze ve meyve ürünleri Sezer Grubuna ait Rani Çiftliğinde tamamen doğal koşullarda, katkısız ve hormonsuz olarak üretiliyor.

Gelelim mönüdeki en iddialı yemek ve tatlı alternatiflerine; pizzalardan “quattro formaggi (dört çeşit peynirli)” ve “pizza ai frutti di mare (deniz mahsulleri)”, makarnalardan “tagliolini neri con salmone (mürekkep balığı mürrekkebiyle hazırlanmış tagliolini, somon füme parçalarıyla)” ve “risotto al gorgonzola con filetto e spinaci (ıspanak, bonfile ve gorgonzola peynirli risotto)” sayılabilir, en popüler tatlı seçeneği ise “La bella del Mondo – Pomodoro special (Pomodoro usulü sıcak çikolata ....)” bir daha asla vazgeçemeyeceğiniz bir çeşit afrodizyak !

Sezer Gurubu’na ait “Housez” apart otel bünyesinde bulunan “POMODORO” iş ve eğlence merkezlerine olan yakınlığıyla, zengin ve özel mönüsüyle şehrin yeni gözdesi! Tadına doyamayacağınız özel pizzaları, ev yapımı makarnaları, salataları ve tatlılarıyla “POMODORO” öğle ve akşam yemekleriniz için Maçka’da sizleri bekliyor...

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara