Friday, October 8, 2010

Da Umberto - Feneryolu - Fenerbahçe - Bostancı - Kadıköy

İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan Da Umberto, 1991'den beri İtalyan yemeği sevenlere hizmet veren butik bir İtalyan restoranıdır. İtalya ve Almanya'da bulunan şubelerinden sonra Türkiye de açılan Da Umberto, gerçek İtalyan mmutfağının seçkin lezzetlerini Anadolu yakasında hizmete sunmaktadır.

Gerçek İtalyan soslarıyla hazırlanan yiyecekler, Antre (bresaola, carpaccio, somonfüme vs..), Salatalar, Makarnalar(gniocchi, penne, tagliatelle vs..), Risotto, Pizza, Etler(fileto, scalopa, tavuk, balık) ve çok değişik tatlılardan oluşan zengin bir mönüye sahiptir.

Da Umberto, iki kat ve bir yaz bahçesiyle 120 kişilik bir kapasiteye sahiptir, mekanın en önemli özelliği yerleşmiş bir müşteri portföyünün oluşudur.

Biz Da Umberto'da, müşterilerinin isteği doğrultusunda yenilikler yapar ve yine müşterinin isteği doğrultusunda bazı kalıplardan ödün vermemeye dikkat ederiz. Birçok seçkin müşteriyi ağırladığımız bu mekanda, İtalyan ve Latin müziği eşliğinde huzurlu bir ortam yaratmaya özen gösteririz.

Alt kat ve üst kat farklılığını sadece dekorla sağlayıp misafirlere iki ayrı mekan sunmak istedik, bunun sebebi, alt katı küçük İtalyan restoranlarına benzetip o havayı solumalarını sağlamak, üst katı biraz daha lüks restoran görüntüsünde sunduk, bu da tercihte kolaylık sağlasın diye. Her iki katta da hizmet, masalar örtülü ve servisleri hazırlanmış olarak müşteriye sunulur.


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara