Friday, October 8, 2010

Cızbız Köfte - Atrium - Ataköy

Firmamız Cızbız Köfte Restoranı'nı 1991 yılında İstanbulun ilk alışveriş merkezlerinden olan Atrium da açarak faaliyetine başlamıştır. 1999 yılından itibaren Cızbız Köfte adı ile bayilikler vererek İstanbul genelinde bu lezzeti yaymayı bir ilke edinmiştir. Kalite ve temizlik ilkelerinden taviz vermeyerek üretimini bir çatı altında toplayarak Tarım ve Köy İşleri Bakanlğından alınan üretim izni ve gıda sicili ile HACCP kurallarını yerine getirerek üretim yapmaktadır.

Bu konuda bir adım daha atarak kendi imalatımızda kullanmak üzere İnegöl de 70.000 metrekare üzerinde kurulu besi çiftliğimizlede üretime başlamış bulunmaktayız.

Üç nesildir köftecilik mesleği ile uğraşmakta olan Tatlıdil ailesi kendisini her zaman yenileyerek teknolojik gelişmeleride yakından takip ederek yeni ürün ilaveleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu işi devam ettireceklerdir.

Amacımız öncelikle İstanbul'da lezzet kervanına yeni şubeler ve bayiler ekleyerek geniş kitlelere ulaşmak ardından Türkiye genelinde ve Avrupa ülkelerindede işimizi yaymayı ilke edindik.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara