Friday, October 8, 2010

Sayla Mantı - Bahariye Caddesi - Kadıköy

1969 yılında Kadıköy Bahariye’de kurulmuş olan Sayla Mantı aynı adres ve mekanda 37 yıldır mantıcı olarak görevine devam etmektedir. Kurulduğu günden bugüne kaliteyi ve sınırsız müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen Sayla Mantı aradan geçen yıllarda asıl işi olan mantıcılığın dışına çıkmayarak, mantı ve çiğ börekte kalitesini kanıtlamıştır. 37 yıllık tecrübenin verdiği güçle daha uzun yıllar mantıcılığa devam etme çabası içerisindedir.

Sayla Mantı’nın öncelikli hedefi müşteri memnuniyetidir. Bu amaçla 1. sınıf malzeme ve kaliteli servisle birlikte, fiyatlar piyasadaki fiyatlarýn altında tutulmakta, bu şekilde müşteri memnuniyetini yükseltmek amaçlanmaktadır. Sayla’da Mantı ve çiğ börek müşteri isteği doğrultusunda pişirilmesine rağmen yemek servisi hızlı gerçekleşmektedir. Müşterilerinin damak tadına hitap eden mantısının yanında en iyi hizmeti sıcak bir ortamda sunmak Sayla Mantı'nın benimsediği amaçlardandır.

Müdavimlerinin vazgeçemediği lezzeti “Mantı Bizim İşimiz” sloganıyla daha uzun yıllar damaklarda saklı tutmak Sayla Mantı’nın vazgeçilmezidir.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara