Monday, October 25, 2010

Foça Restaurant - İdealtepe - Küçükyalı - Maltepe

İstanbul, balık tutkunlarının her türlü zevkine hitap edebilecek yepyeni bir mekâna kavuştu.

Deniz mutfağından hoşlananlara, İstanbul'un en taze ve en kaliteli ürünlerini sunan FOÇA BALIK RESTAURANT, Maltepe - Küçükyalı sahilinde hizmet vermektei.

İşinin erbabı usta aşçıları, şık dekorasyonu ve muhteşem konumu ile FOÇA vazgeçilmez lezzet durakları dan biri...

Kuruluşumuzda belirlediğimiz hedef, kendi alanında İstanbul'un en iyi balık restaurantlarından biri olmaktı. Çünkü insanlara yemek sunmak, mutfağından servisine tamamı ile bilgi, beceri ve özgüven isteyen bir iştir.

Çok iyi bir ekiple yola çıktık ve kısa süredehedeflerimize ulaştık. Kendilerini mükemmeliğe adamış bu ekibin her üyesinin, siz müşterilerimizin hoşça vakit geçirerek yediği yemekten zevk alması için her türlü çabayı göstermeleri, her geçen gün bu mükemmeliği paylaşmak isteyen değerli misafirlerimiz sayısı artmaktadır.

Balığın en lezzetlisini mükemmel bir servis anlayışıyla eşsiz bir mekanda tatmanız, dostlarınızla hoşça vakit geçirmeniz umuduyla sizleri restoranımıza bekliyoruz.

Konuklarını eğlenceli ve renkli bir ortamda ağırlamak isteyen müşterilerimizi için en idel çözümler. Toplantınızın boyutu ne olursa olsun mükemmel bir hizmet, profesyonel bir ekip, yaratıcı yiyecek içecek seçenekleri sizleri bekliyor...


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara