Friday, October 8, 2010

Leea - Abdi İpekçi Caddesi - Nişantaşı - Maçka

Adını Asya’da yetişen yılın on iki ayı yeşil kalan bir bitkiden alan Leea’ya adım attığınızda her hafta değişen farklı renklerdeki kesme çiçek kokularıyla sabah kahvaltınızı yapabileceğiniz bir cafe bölümü, ortada akşamları iş çıkışı içki içebileceğiniz bar-lounge bölümü, arka tarafta akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz tavanı sky-light ile aydınlatılmış bahçe manzaralı fine-dining bölümü yer alıyor.

Farklı mekanlarda yolculuk hissi veren Leea, değişik tonlardaki bej renklerle ön plana çıkan sade şıklığı ile konuklarını rahat bir atmosferde ağırlıyor.

Leea, Pazar günleri dışında her gün 11:00-24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 100 kişilik kapasiteye sahip Leea her gün saat 16:00’dan sonra DJ müziği eşliğinde konuklarının hoş vakit geçirmelerini sağlıyor.

Leea'nın menüsü Fransız ve İtalyan ağırlıklı. Ayrıca deniz mahsullü ürünler, Meksika usulü salatalar ve tatlılar da mevcut...

Leea’nın çok zengin şarap menüsü var. Leea’da şarap fiyatları diğer birçok lokantaya göre daha makul rakamlarda belirlenmiş.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara