Friday, October 15, 2010

Delicatessen - İstinye Park

Şarabın yanında içi çam fıstığı ve keçi peyniri ile doldurulmuş minik poaçalar, ballı muzlu ekmek yanında yumuşacık keçi peyniri, ahtapot yahni, taze rezeneli kalkan buğulama, balkabağı püresi, fırında bonfile, balık çorbası, zeytinyağlı karışık kış sebzeleri, boludan gelen köy ekmekleri, çıtır çıtır grisiniler, cherry domatesli foccacio ekmeği, çeşit çeşit peynirler, açık sandviçler, salatalar, elma, tarçın ve kestaneli buğday pilavı ile doldurularak fırınlanmış piliç sarma, bademli - kayısılı, cashew fıstıklı portakallı – kuru incirli reçeller.

Dilerseniz hepsini “delicatessen” de oturup sipariş edin ve yiyin dilerseniz de paket ettirip evinize alın.

Aniden çıkagelen son dakika misafirinize önden zeytinyağlı kuşkonmaz, armut chutneyli füme hindili kanepeler, sonrasında kuzu incik yahni, körili pilav ve tatlı olarak da chocolate baileys mud cake sunmak için sadece 10 dakikaya ihtiyacınız var. Delicatessen’e gelip hepsinden dilediğiniz kadar paket ettrimeniz yeterli.

Özel davet, toplantı ve cateringleriniz için catering mönümüzden seçim yapıp telefonla ön sipariş verebilir veya size özel mönü hazırlanmasını istiyorsanız bizimle telefon veya email aracılığıyla kontağa geçebilirsiniz…

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara