Friday, October 8, 2010

Sofram (Balık) Restaurant - Selimpaşa - Silivri

SOFRAM (balık) RESTAURANT, İstanbul Silivri’nin en şirin beldesi Selimpaşa’da konumlanmış, muhteşem atmosferi, Marmara Denizi’ne tümüyle hakim doğa ve deniz manzarasıyla siz değerli müşterilerine 30 yılı aşkın haklı tecrübesi, profesyonel, eğitimli ve güleryüzlü kadrosuyla hizmet sunmaktadır.

SOFRAM (balık) RESTAURANT 400 kişi kışlık ve 450 kişi yazlık teras kat olmak üzere iki kısımdan oluşup kış aylarında Marmara Denizi'nin ve gökyüzünün güzelliğini içine alıp mükemmel müzikler ve balıkta inanılmaz lezzetler eşliğinde içinizi ısıtırken; yaz aylarında, Marmara Denizi'ne hâkim teras katında ‘Muhteşem Şelaleler’ eşliğinde serinliğe merhaba deyip, leziz balıklardan keyif alıp, mehtabın eşliğinde içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Deniz ürünlerinde Türk ve Yunan mutfağından seçkin lezzetleri bulabileceğiniz SOFRAM (balık) RESTAURANT’da , profesyonel mutfak ve servis ekibi ile A’ dan Z’ ye tadına doyum olmayan lezzetleri deneme şansına sahip olacaksınız.

Sürekli değişen koşullara ayak uydurmayı başarabilen, kendine özgü tarzı ile yeni lezzetler keşfeden, misafirlerinin taleplerini dikkate alan, lezzetlerinde olduğu kadar serviste kaliteye, konforda özene, ilgi de samimiyete önem veren bir anlayışa sahibiz.

Restaurantımızda misafirlerimize gösterdiğimiz ilgi ve alakayı, sosyal hayatta da sürdürerek, onları özel günlerinde de yalnız bırakmadığımızı küçük sürprizlerle de hatırlatırız.

Sık zaman dilimlerinde değişen dekorasyonu,muhteşem atmosferi,kaliteli servisi,güler yüzlü personeli ile ‘SOFRAM’ sizi ve misafirlerinizi kusursuz bir biçimde ağırlamaktan onur duyar...

‘‘Herşeyin kusursuz olduğu bir ortamda
Denizin, balığın ve mehtabın tadını
çıkarmak için,
Damak Zevkiniz İçin
SOFRAM RESTAURANT‘ı seçin...’’

Mutfağımız

Sofram’da ki 30 yıllık tecrübenin en büyük sırrı; ekibi,düzeni,temizliğe ve kalite standartlarına verdiği önem ile mutfak ve titizliktir. Sofram’ın kurulduğu ilk günden beri üzerine titrediği tek detay ,temiz,titiz bir mutfak ile herkese örnek olabilecek bir mekan mutfağı ortaya koymaktır.Özellikle mutfağımız siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulabilir nitelikte olmakla birlikte,yarı açık bir biçimde tasarlanıp yapılan tüm çalışmalar gözlerinizin önüne serilmektedir…

Sofram’da 30 yıldır değişmeyen profesyonel mutfak ekibi ile müşterilerinin ilk gün ki tattığı lezzetleri birçok kez yaşamalarına ve böylece lezzetli mutfak ürünleri-ekibi ile karşılıklı güvenin oluşmasına zemin hazırlamaktadır.

Sofram Restaurant Selimpaşa ‘da siz değerli müşterilerimize ve sizin değerli misafirlerinize Deniz ve Deniz Ürünleri çeşitleri ile, Türk ve Yunan mutfakları arasında yarattığı o eşşiz harman ile servisini gerçekleştirmektedir.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara