Friday, October 8, 2010

Lounge & Kitchen - Ulus - Etiler

Yemek, keyif, aşk, müzik, şıklık, rahatlık, dans, gülmek… LOUNGE & KITCHEN

Lounge & Kitchen; adıyla, her şeyi anlatmayı başaran yeni bir mekan Etiler’de. Şehrin en merkezi yerlerinden birinde, arka ve ön bahçesi, keyifli yemek sohbetleri için tasarlanmış grup masaları, ev tadında köşeleri ve günün her saatinde tercih edilecek lezzetleri içeren ‘comfort food’ mönüsü ile Etiler’de yeni bir alışkanlık yaratmaya aday oluyor.

Hüseyin Güvenal tarafından açılan mekanın dekorasyonunu, sektörün tecrübeli mimarlarından oluşan ‘Page’ mimarlık gerçekleştirirken, mönü ve konsept danışmanlığını ünlü şef Mike Norman üstlenmiş. Mutfakta ise Almanya, İtalya’da uzun yıllar şeflik yaptıktan sonra en son Chicago’da ‘ Patrick Robertson’ ile çalışan, ünlü şef Eray Yıldız var.

Restorandaki yemek türünü ‘comfort food’ olarak adlandıran Eray Yıldız, hazırladıkları mönüde Thai, İtalyan, Fransız gibi ünlü mutfaklardan seçkin tatlara yer verdiklerini ve İstanbul insanının lezzet hafızasını değiştirecek kadar iddialı olduklarını vurguluyor. Çarpıcı, kaz ciğerli ve alevde ayvayla sunulan burger , beyaz çikolatalı, orman meyveleriyle hazırlanmış sufle mönüde alışkanlık yaratacak seçeneklerden sadece birkaçı.

Lounge & Kitchen’ın en temel özelliği, günün her saati iyi yemek seçeneklerini, ev rahatlığında, şık bir ortamda, lounge müzik eşliğinde uygun fiyatlara sunması. İşletme sahibi Hüseyin Güvenal bu hedefe ulaşabilmenin en sağlıklı yolunun ise evrensel-kültürel altyapıya sahip profesyonel bir ekiple çalışmaktan geçtiğini ifade ediyor.

Akmerkez Ulus kapısının çapraz karşısında açılan Lounge & Kitchen, “şık kahvaltılar”, “bir zevke dönüşen öğlen yemekleri”, “keyifli iş çıkışı atıştırmaları” , “akşam yemekleri” ve ‘’konsept partileri’’ için tüm İstanbulluları bekliyor...

Ayrıca, mekanın bir şubesinin Nisan başında Yeşilyurt’ta açılacağı da belirtiliyor.

Lounge & Kitchen'ın Kendinee ait otoparkı yok fakat vake parking yapılıyor. Akşam 7 den sonra devamlı kapıda vale var.

Her çeşit organizasyon yapılbilen mekanda; yaşgünü, kutlama gibi özel günler haricinde kendi düzenleyecekleri konsept partileri olacak.

Valet otopark hizmeti vardır.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara